Schilder je keuken

Je kunt onze verf ook gebruiken voor je keukenkastjes. Breng tenminste 2 lagen aan en volgens 2 of 3 lagen Clear Wax. Onze Clear Wax is waterafstotend en sterk en maakt een goede verbinding met de verf waardoor het goed wordt beschermd. Onze verf  geeft karakter en sfeer en geen perect gladde afwerking zoals sommige andere verfsoorten.

verftechniek-keuken

Breng af en toe een nieuwe laag Clear Wax aan als het nodig is. Reinigen kan met een vochtige doek. Het gebruik van een schoonmaakmiddel kan nodig zijn voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. Er zal dan wel wat van de Clear Wax worden verwijderd, zodat je daarvan een nieuw laagje moet aanbrengen.
Bij het bovenstaande is ervan uitgegaan dat de keukenkastjes van hout zijn. Als je een zeer glanzend oppervlakte wilt schilderen, zal de verf minder goed hechten, maar we gebruiken de verf wel op deze ondergronden. Voor een ruimte die zoveel gebruikt wordt als de keuken is een houten ondergrond het beste MAAR de verf houdt zelfs op glas, dus als je je gelamineerde keukenkastjes zat bent, probeer het gewoon!

 

 

Onze winkel

Heart & Home Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 197a
3021 GA Rotterdam
   010 - 237 28 14