Kleurenpalet uitbreiden

We hebben 30* kleuren in onze collectie, van licht en zacht tot helder en sterk. De collectie is niet heel groot maar hierbij geven we de informatie om deze collectie uit te breiden en om de verf zodanig te mengen dat je precies de tint krijgt die je nodig hebt.

verftechniek-kleurenpalet

Als je een kleur lichter wilt maken, dan kan dit door het toevoegen van Old White of Pure White (Old White maakt de kleur meer vintage en Pure White maakt de kleur meer modern). Probeer eerst uit in welke ratio je wilt mengen, bv meng de verf door elkaar met je vinger. Bij kleine hoeveelheden verf kun je voor het afmeten een lepel gebruiken, voor wat grotere hoeveelheden een kopje . Twee delen Old White en een deel Provence maak een prachtige zachte vergrijsde turquoise zoals op oude franse luiken. Als je hiervoor Pure White gebruikt wordt het effect wat frisser, meer vintage 50er jaren!
*Het aantal kleuren dat beschikbaar is hangt af van in welk land je woont. Onze verf wordt geproduceerd in Engeland, Belgie en de Verenigde Staten.

 

Onze winkel

Heart & Home Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 197a
3021 GA Rotterdam
   010 - 237 28 14