Nieuwe kleuren

Chalk Paint blob with text Athenian Black Chalk Paint blob with text Athenian Black

Annie Sloan introduceert twee nieuwe kleuren: Athenian Black en Oxford Navy. Voor de fans van echt zwart is Athenian Black een fijne aanvulling op het Chalk Paint palet. Het is een diepzwarte kleur dat doet denken aan het zwart dat de oude Grieken gebruikten voor hun versieringen op aardewerk.

De andere nieuwe kleur is Oxford Navy, dit is een traditioneel marineblauw. Donkerder dan Napolenic Blue en geinspireerd op het indigioblauw dat wordt gebruikt in blokprint.

Beide kleuren zijn vanaf 12 september 2019 verkrijgbaar in 1000 ml en 120 ml.

VT Wonen & Design beurs

Van dinsdag 27 september tot en met zondag 2 oktober staan wij op de VT Wonen & Design Beurs in de RAI in Amsterdam. We staan in hal 12 (stand 056) en uiteraard staat onze stand bol van de leukste Annie Sloan producten!. We hebben een geweldig beurspakket samengesteld, geven je tips en workhops én Annie Sloan zelf komt ook! Wanneer? Houd onze Facebookpagina en website in de gaten.

Bonjour Giverny!

Maak kennis met de nieuwste kleur van Annie Sloan: Giverny. Misschien herken je dit als Monet Blue, een kleur die eerder in het Annie Sloan palet zat. Annie heeft deze kleur opnieuwe opgenomen in haar kleurenpalet en genoemd naar de plaats in Noord-Frankrijk waar Monet woonde: Giverny. 

Onze winkel

Heart & Home Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 197a
3021 GA Rotterdam
   010 - 237 28 14