• Jouw DIY-inspiratie en woonwinkel

    Wij zijn Heart & Home

  • Jouw DIY-inspiratie en woonwinkel

    Wij zijn Heart & Home

Kom gezellig inspiratieshoppen

Team Heart and Home Rotterdam
Heart & Home Rotterdam is niet zomaar een woonwinkel met de leukste hebbedingetjes en woonaccessoires. Wij zijn ook Annie Sloan expert en kunnen je dus het beste advies geven over jouw Sloan-project! Annie Sloan vormt een echte inspiratie voor onze winkel: alles ademt de fijne sfeer die je met Chalk Paint™ kunt bereiken.
Regelmatig horen we van klanten dat ze zich zo thuis voelen in de winkel en dat we leuke en bijzondere spullen verkopen. En dat is precies wat we voor ogen hadden toen we in 2014 begonnen: een winkel waar je geïnspireerd wordt. Je bent daarnaast bij ons ook aan het goede adres voor workshops met Annie Sloan, zowel op open inschrijving als voor maatwerk en/of op locatie. Kom eens gezellig langs, je bent van harte welkom!

Over ons

Ons team bestaat uit (van links naar rechts op de foto) Bianca, Annelie en Natasja.

Annelie is in 2014 gestart met Heart & Home Rotterdam. Zij is een gedreven onderneemster die altijd uitgaat van het beste voor de klant. Workshops geven met de producten van Annie Sloan is haar op het lijf geschreven. Ieder jaar gaat zij naar het hoofdkantoor van Annie Sloan in Oxford om zich te laten bijscholen.

Bianca is er bij sinds 2018. Zij is het brein achter de styling van de winkel en etalage. Mooie spullen verdienen een mooie presentatie en daar zorgt Bianca voor. Samen met Annelie is zij verantwoordelijk voor de inkoop. Bianca vertelt je graag de ins en outs over onze producten, waardoor je nog blijer onze winkel verlaat!

Natasja versterkt ons team sinds 2019. Zij is supervriendelijk en creatief en heeft jaren als etaleuse gewerkt. Samen met Bianca is zij verantwoordelijk voor de styling van de winkel. In haar vrije tijd is Natasja veel met haar eigen interieur bezig. Er zijn weinig hoekjes in haar huis die niet geverfd zijn met Chalk Paint van Annie Sloan.

Team Heart and Home Rotterdam
"Superleuk winkeltje! Veel mooie en leuke spullen met vaak een mooie gedachten erachter. Ontzettend aardige dames die altijd in zijn voor een praatje en oprechte hulp!"

Een aantal van onze merken


Ben je uitgekeken op je meubels?  Geef ze een metamorfose met Chalk Paint van Annie Sloan

Annie-Sloan-workshop-verftechnieken

Creatieve workshops

Wij organiseren regelmatig creatieve workshops en workshops ‘verftechnieken’ van Annie Sloan. Het fijne van een workshop ‘verftechnieken’ is dat je de basisbeginselen leert over de Chalk Paint en Chalk Paint Wax. Er komen verschillende verftechnieken aan bod die je kunt toepassen op je meubels. Je doet inspiratie en ideeën op en kunt thuis lekker aan de slag gaan met alles wat je geleerd hebt. Je kunt de hele Masterclass-serie bij ons volgen.

Naast de verftechniekenworkshops organiseren wij ook themaworkshops. Denk aan een workshop ‘stoel makeover’, waarbij je een keukenstoel verft en de zitting opnieuw bekleedt. Of wat dacht je van de winterworkshop ‘Rudolph Sloanen’ en ‘Winterse rozenkrans’?

Wil je graag een workshop op locatie organiseren of een workshop volgen met een besloten groepje? Het kan allemaal! Kom gezellig langs of neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!


Inspiratie van ons Instagram account
Shop het Annie Sloan assortiment

Chalk Paint

Adres

Heart & Home Rotterdam
Nieuwe Binnenweg 197a
3021 GA Rotterdam
BTW-nummer: NL856542763B01
KvK-nummer: 66415292

+31(0)10 - 237 28 14

Openingstijden

dinsdag
31 mrtch 2020
Gesloten
woensdag
01 april 2020
10:00 - 17:30
donderdag
02 april 2020
10:00 - 17:30
vrijdag
03 april 2020
10:00 - 17:30
zaterdag
04 april 2020
10:00 - 17:30
zondag
05 april 2020
Gesloten
maandag
06 april 2020
Gesloten